Pályázatok és ingyenes online torna lehetőség

  Augusztusban is szeretnénk felhívni figyelmedet a mozgás jelentőségére , valamint két pályázati lehetőségről is hírt adunk.

  Egészségügyi prevenció a családokért – hogy anya nagymama, apa nagypapa lehessen!

  Ha Neked is fontos, hogy családod minél egészségesebben éljen és ezért nem riadsz meg egy kis rafinériától sem, akkor ez a pályázat Neked szól! Tedd közkinccsé kreatív ötleteidet, bevált trükkjeidet, hogy mások is kipróbálhassák!

  Itt azokat díjazzák, akik nap, mint nap tesznek maguk, társuk, családjuk, gyerekeik testi és lelki egészségéért és azért, hogy a szüleik a lehető legmagasabb életkort éljék meg.

  A Mindennapok Női Szemmel Egyesület célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, és hogy egy kis kreativitással, odafigyeléssel akár már egész apró, elérhető lépésekben el lehet indulni a egészségesebb mindennapok felé.

  Pályázatot beküldeni 2023.09.20-ig lehet. A pályázatról több információ és a jelentkezési lehetőség itt található: https://noiszem.hu/egeszsegert-palyazat/ 

  „A jövő zöld generációjáért díj 2023” – pályázat pedagógusok számára

  A Fiatal Családosok Klubja azoknak a környezetvédelem iránt elkötelezett pedagógusoknak szeretne elismerést nyújtani, akik különösen aktívak a fenntartható fejlődést szolgáló nevelés-oktatás területén. Akik munkájukkal, életszemléletükkel a diákjaik számára a társadalmi, ökológiai és gazdasági fenntarthatóság fontosságát közvetítik és ezáltal környezetvédelmi cselekvésre inspirálják a fiatalokat.

  A pályázatokat 2023. 10. 10-ig várják, a jelentkezéseket itt lehet leadni: https://ficsak.hu/zold-jovoert-pedagogus-dij-2023/

  Ingyenes, online edzés még két augusztusi kedden Bacsó Krisztivel

  Alakformáló torna Bacsó Krisztivel az Összefogás XI. Sportegyesület szervezésében!
  A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges. Az edzéseket Bacsó Kriszti – aerobikoktató, személyi edző és táplálkozási tanácsadó – tartja online, ZOOM-on keresztül.
  Kezdés: 2023. augusztusban keddenként 19:30-kor!
  Az edzések 50 percesek és sporteszközt nem igényelnek!

  Regisztráció itt: kattints ide!

  Értesülj híreinkről, eseményeinkről!

  Kérd programajánlónkat, hogy elsőként értesülhess aktivitásainkról, játékainkról, eseményeinkről!