A FICSAK 11 és a FICSAK Józsefváros Egyesület újabb kis csoportos (max. 12 fős) programot hirdet az érdeklődő édesanyáknak.

Öltözz stílusosan! Szín-és stílustanácsadás anyukáknak!

A résztvevőknek ajándékokkal és finom falatokkal készülünk. Az esemény INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Az első 12 jelentkezőt e-mailben értesítjük.

A 3 órás workshop alatt megtudhatod, hogy a színtípusok közül melyik a tied, hogy ezentúl mindig a számodra legelőnyösebb színeket tudd viselni. Meghatározzuk, hogy a testalkat típusok közül hova tartozol, majd tanácsokat és útmutatásokat kapsz a számodra legelőnyösebb szabásvonalakhoz és ruhákhoz, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd. Az arcformádhoz legjobban illő frizurákat is sorra vesszük, illetve a mindennapi sminkelésről is beszélünk.

A tanácsadást Botyánszky Szilvia, stylist tartja (www.botyanszky.hu).

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://forms.gle/Zy5A9vNhrjwBMVUn9

A résztvevőknek ajándékokkal és finom falatokkal készülünk. Az esemény INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Az első 12 jelentkezőt e-mailben értesítjük.

Időpontok:

2022. február 25., péntek 15-18 óráig – Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

2022. március 4., péntek 14-17 óráig – Ficsak Családi Központ, 1118 Budapest, Előpatak utca 60

2022. március 18., péntek 15-18 óráig – Egyszülős Központ, 1085 Budapest, Üllői út 30.

Tehát ezen a jelentkezési lapon azt jelzed, hogy februárra vagy márciusra érdekelne egy ilyen lehetőség és azt is, hogy melyik helyszínen szeretnél részt venni a foglalkozáson. Regisztráció: https://forms.gle/Zy5A9vNhrjwBMVUn9